• Utomhushögtalare

    Släpp ut ljudet

  • Oavsett din omgivning

    Få fram ditt budskap

Kvalitativa utomhushögtalare

Få bästa ljudet till ert event eller företagets terass med vår hjälp.

Vi på Impressio i Stockholm är AV-specialister med stor kompetens och lång erfarenhet inom alla typer av ljudlösningar. Vi anser att ljudet ska hålla samma toppskikt även utomhus – och med våra utvalda högtalare så gör det just det. Hos oss får du säker, snygg och lättanvänd utrustning som verkligen fungerar. Med allt från vädertåliga utomhushögtalare till maskerade trädgårdshögtalare kan vi se till att du får det ljud du eftersöker. Våra lösningar är alltid integreringsbara i system, framtidsäkrade för uppgradering samt bygger på långsiktig kvalitet och ekonomi.

Kontakta oss så hjälper vi er!

Nedan kan du läsa mer om de utomhushögtalare vi erbjuder för events, kontor och lokaler.

Bose utomhushögtalare

Våra bästa väggmonterade utomhushögtalare ger balanserat stereoljud över ett mycket bredare område än de flesta andra modeller på marknaden. Med Bose utomhushögtalare kan stereoljud höras över hela området. Och kan dessutom återge de låga frekvenserna som ger effekt. Det gör dessa utomhushögtalare perfekta vid events, men fungerar även utmärkt på kontor och i lokaler. Och vi garanterar att dessa prisbelönta högtalare tål tuffa väderförhållanden. Ring oss på Impressio i Stockholm så berättar vi mer!

Inget dåligt väder…

Söker du en ljudanläggning som verkligen tål att vara utomhus? Innovativa
Bose® 251® utomhushögtalarna använder en Articulated Array® högtalardesign
för att ge ett extremt brett ljudfält. Varje högtalarlåda har två högtalare som
placerats i exakt vinkel, så att du upplever jämna stereoeffekter när du rör dig
utomhus. Och den unika utformningen med flera kamrar hos Bose 251 minimerar
hörbar förvrängning vid låga frekvenser och ger ljud med tydlig och naturlig effekt.
Bose® utomhushögtalare är konstruerade för tuffa väderförhållanden.
De vädertåliga högtalarna är utformade och testade för att stå emot snö, regn,
salt och extrema temperaturer mellan 60 °C och -30 °C. De täcks även av fem års
begränsad garanti. Hör av dig till oss på Impressio så berättar vi mer!

Bose utomhushögtalare

Våra bästa väggmonterade utomhushögtalare ger balanserat stereoljud över ett mycket bredare område än de flesta vanliga utomhushögtalare. Och vi garanterar att dessa prisbelönta utomhushögtalare tål tuffa väderförhållanden. Med vanliga utomhushögtalare kan stereoljud bara höras på några få ställen och inte över hela området. Och de kan oftast inte återge de låga frekvenserna som ger effekt. Ring oss på Impressio så berättar vi gärna mer!

Inget dåligt väder…

Men de innovativa Bose® 251® utomhushögtalarna använder en Articulated Array® högtalardesign för att ge ett extremt brett ljudfält. Varje utomhushögtalarlåda har två högtalare som placerats i exakt vinkel, så att du upplever jämna stereoeffekter när du rör dig utomhus. Och den unika utformningen med flera kamrar hos
Bose 251 utomhushögtalarlåda minimerar hörbar förvrängning vid låga frekvenser och ger ljud med tydlig och naturlig effekt.

Bose® utomhushögtalare är utformade för tuffa väderförhållanden. Dessa vädertåliga högtalare är utformade och testade för att stå emot snö, regn, salt och extrema temperaturer mellan 60 °C och -30 °C. De täcks även av fem års begränsad garanti. Hör av dig till oss på Impressio så berättar vi mer!

X

Kontakta oss


Kontakta oss